Alle former for blikarbejde udføres

Udskiftning af tagrender og nedløbsrør i zink

Det er vigtigt at have velfungerende tagrender og nedløbsrør. Defekte rør og render kan nemlig føre til alvorlige og kostbare vandskader på dit hus.

For at undgå disse skader er det nødvendigt enten at foretage reparationer eller en komplet udskiftning af tagrender. Dette kan eksempelvis være med zinktagrender.

Montering af tagrender og nedløbsrør

Er der hul i dine tagrender, eller er nedløbsrørene ikke, hvad de har været, så kan vi hos Ebling’s Blikkenslagerforretning i Højbjerg sørge for, at dit hus igen bliver ordentligt beskyttet mod vandmasserne ved hjælp af montering af tagrender i zink.

Vores blikkenslagerfirma kører med glæde ud til kunder i både Skanderborg og Århus for at tage et kig på situationen og vurdere, hvad der bedst kan betale sig i den givende situation og samtidig kigge på, det er nødvendigt med en udskiftning af tagrender til zink eller kobber.

Kobbertagrender eller zinktagrender

Vi udfører både reparation, udskiftning af montering af tagrender i kobber og zink alt afhængigt af dine ønsker og behov.

Dermed får du en løsning, der er skræddersyet til lige præcis dit hus, og med valg af materiale og mærke kan du sikre dig en unik løsning.

For at skabe et så æstetisk udtryk som muligt vurderer vi selvfølgelig, hvorvidt det er kobbertagrender eller zinktagrender, der passer bedst til netop dit hus. Vi sørger for at hjælpe dig med at vælge den rette type.

Få et tilbud på udskiftning af tagrender allerede i dag

Vil du gerne have efterset dine zinktagrender eller kobbertagrender og nedløb, eller ønsker du et uforpligtende tilbud eller et bud på priser på reparation eller montering af tagrender, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på e-mail ebling@mail-telia.dk eller telefon 86 14 58 58 / 28 14 98 58.

Ønsker et uforpligtende tilbud?

Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmainfo:

Ebling's Blikkenslagerforretning

CVR: 25190467

​​​Kontakt:

Telefon: 86 14 58 58

Mobil: 28 14 98 58​

E-mail: ebling@mail-telia.dk