Murafdækning

Skiferarbejde

Kviste i zink og kobber

Inddækninger i zink og kobber

Alt blikarbejde udføres

Inddækning

Inddækning af vinduer

Facaderenovering

Skal du bruge en kvalitetsbevidst blikkenslager?​

Skifertag og andet skiferarbejde udføres

Skifer er et af de mest anvendte materialer til tage og facader i Danmark, og det er der en grund til. Skifer er nemlig et materiale, der forener æstetik og slidstyrke, hvilket gør det til en klog investering, da det kan holde i mange år. Samtidig beholder skifer sit flotte udseende, der ikke går ud af mode inden for de næste år.

Reparation og lægning af skifertag

Hos Ebling’s Blikkenslagerforretning i Højbjerg har vi repareret og lagt nyt skifertag hos mange kunder i Århus, Viby J, Skanderborg og omegn gennem årene, og derfor er du garanteret topkvalitet, hvis du vælger at lade os udføre din opgave.

Vi leverer kun et endeligt produkt, som vi selv kan være stolte af, og som vi ved, vores kunder bliver glade for.

To forskellige slags skifer; naturskifer og eternitskifer

Vi tilbyder lægning og reparation af både naturskifer og eternitskifer til konkurrencedygtige priser, og vi rådgiver hellere end gerne om skifer, og hvordan du får den optimale løsning, som passer til netop dit hus, og dine behov.

Begge typer af skifer er ekstremt modstandsdygtige over for det hårde og omskiftelige danske vejr, ​og især naturskifer er med en levetid på mere 100 år det mest holdbare tagmateriale på markedet. Derfor er et skifertag en god investering i dit hus.​

Hvad koster et skifertag?

Prisen på et tag i skifer er afhængig af mange faktorer: bl.a. hvilken type skifer, du gerne vil have lagt; dit tags størrelse; om efterisolering er nødvendigt; om tagrenderne også skal udskiftes mm. Vi giver gerne et bud på en pris.

Kontakt os og få en pris på skifertag i dag

Overvejer du montage af skifertag, så kontakt os allerede i dag på telefon 28 14 98 58 eller på e-mail ebling@blikvaerkstedet.dk og få en attraktiv pris.

Ønsker et uforpligtende tilbud?

Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmainfo:

Ebling's Blikkenslagerforretning

CVR: 31327032

​​​Kontakt:

Telefon: 28 14 98 58

E-mail: ebling@blikvaerkstedet.dk