Murafdækning

Skiferarbejde

Kviste i zink og kobber

Inddækninger i zink og kobber

Alt blikarbejde udføres

Inddækning

Inddækning af vinduer

Facaderenovering

Skal du bruge en kvalitetsbevidst blikkenslager?​

Reparation af kobbertag og andet kobberarbejde

Er det blevet tid til reparation af kobbertag? Hos Ebling's Blikkenslagerforretning er vi specialister i kobberarbejde, og vi arbejder for både private og erhverv. Det kan være kvistinddækninger, tagrender og alt muligt andet. Vi holder til i Højbjerg ved Århus og Viby J, men har også kunder i blandt andet Skanderborg og adskillige andre steder.

Kobber er et flot og langtidsholdbart materiale

Kobber er et fantastisk materiale, hvis du ønsker den bedste kvalitet og et flot look. Kobber er dyrere end for eksempel zink, men pengene er altid godt givet ud.

​Først og fremmeste er kobberet kendetegnet ved det smukke udtryk, og dertil kommer holdbarheden. Det kan nemt holde 100 år, og dermed er det en livslang løsning.

Selvom kobberet holder i lang tid, så kan det løsne sig på grund af vind og vejr med videre. Vi tilbyder reparation af kobbertag, kviste og tagrender, så det bliver perfekt igen. Vi laver også udskiftninger, anden vedligeholdelse samt specialopgaver.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af kobbertag

Du er meget velkommen til at høre mere om kobberarbejde, og vi tager gerne en snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kommer meget gerne ud for at kigge på huset, så vi kan lave et uforpligtende tilbud på for eksempel reparation af kobbertag eller andet kobberarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 28 14 98 58 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail ebling@blikvaerkstedet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. 

​​Firmainfo:

Ebling's Blikkenslagerforretning

CVR: 31327032

​​​Kontakt:

Telefon: 28 14 98 58

E-mail: ebling@blikvaerkstedet.dk