Alle former for blikarbejde udføres

Facaderenovering og skifer-facade tilbydes

Synes du, at facaden på dit hus trænger til et nyt udseende, eller er du interesseret i en facaderenovering af den nuværende i Århus, Skanderborg eller omegn, så kan vi hos Ebling’s Blikkenslagerforretning i Højbjerg hjælpe dig med opgaven.

Montering af skifer facade og andre typer facadebeklædning

Vi kan være behjælpelige med alt arbejde inden for facadebeklædning og facaderenovering. Vi kan beklæde din facade med flere forskellige typer materiale såsom:

  • Skifer
  • Zink
  • Aluminium
  • Kobber

Det er muligt for os at skaffe alle materialer hjem inden for disse kategorier, således at det er muligt for dig at sætte dit helt eget præg på, hvordan du ønsker at den nye facadebeklædning skal se ud.

Fælles forståelse er vigtig for en vellykket facaderenovering

Inden du indgår et samarbejde med os i forbindelse med facaderenovering eller din nye skifer-facade, kommer vi meget gerne ud og ser nærmere på huset.​

Her vil vi sammen med dig gennemgå de forskellige aspekter af renovering af facade, sådan at vi kan være sikre på, at begge parter er indforståede med de forskellige præmisser, så der ikke opstår misforståelser undervejs.

Vi lytter til dine ønsker, og vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig, så du får lige netop det produkt, du ønsker.

Hvad koster facaderenovering?

​Prisen på renovering af facade er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Faktorer der kan påvirke prisen er:


  • Valg af materialer
  • Kvadratmeter

Kontakt os allerede i dag

Ring til os på telefon 86 14 58 58 eller 28 14 98 58 for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig eller for at få et uforpligtende tilbud på en ny skifer facade eller en facaderenovering. Vi giver også gerne et bud på en pris. Du kan også skrive til e-mail ebling@mail-telia.dk

Ønsker et uforpligtende tilbud?

Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmainfo:

Ebling's Blikkenslagerforretning

CVR: 25190467

​​​Kontakt:

Telefon: 86 14 58 58

Mobil: 28 14 98 58​

E-mail: ebling@mail-telia.dk