Murafdækning

Skiferarbejde

Kviste i zink og kobber

Inddækninger i zink og kobber

Alt blikarbejde udføres

Inddækning

Inddækning af vinduer

Facaderenovering

Skal du bruge en kvalitetsbevidst blikkenslager?​

Skorstensinddækning og anden inddækning af tag

Har du problemer med utætheder ved dine kviste, facader, vinduer eller ved din skorsten? Hos Ebling's Blikkenslagerforretning kan vi hjælpe med en lang række inddækningsopgaver, herunder facade- eller skorstensinddækning.

Vi er beliggende i Højbjerg, men vores kompetente og professionelle blikkenslager står altid klar til at hjælpe med enhver opgave i blandt andet Århus, Viby J, Skanderborg og omegn.

Korrekt udførsel af zinkinddækning og kobberinddækning m.v

Når du vælger vores blikkenslager, sørger vi for, at det stykke arbejde vi leverer, altid er korrekt udført og lever op til de nuværende standarder og krav. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Skorstensinddækning
  • Taginddækning
  • Kvistinddækning
  • Alu inddækning
  • Zinkinddækning
  • Kobberinddækning m.m.

Ved kvistinddækninger kan vi udføre dem både med stående false eller lodde dem sammen, og vi kan sørge for både front, tag og flunker, så du får en komplet inddækning af dit hus for det mest optimale resultat.

Stor ekspertise giver glade kunder

Du kan trygt vælge os til at klare din opgave. Vores største ønske er at opfylde vores kunders ønsker på bedst mulig vis, hvilket vi forsøger at gøre ved at lytte til kundens ønsker, både før og undervejs i processen.

Hvis du ønsker et professionelt resultat af din nye inddækning, så er det vores blikkenslager, du skal vælge. Vi garanterer desuden altid gode og konkurrencedygtige priser.​

Få et uforpligtende tilbud på skortstensinddækning, alu inddækning og taginddækning

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller pris på skorstensinddækning, alu inddækning, taginddækning, samt zinkinddækning og kobberinddækning m.v.

Du kan kontakte os på telefon 28 14 98 58 eller på e-mail ebling@blikvaerkstedet.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så vender vi straks tilbage.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmainfo:

Ebling's Blikkenslagerforretning

CVR: 31327032

​​​Kontakt:

Telefon: 28 14 98 58

E-mail: ebling@blikvaerkstedet.dk