Murafdækning

Skiferarbejde

Kviste i zink og kobber

Inddækninger i zink og kobber

Alt blikarbejde udføres

Inddækning

Inddækning af vinduer

Facaderenovering

Skal du bruge en kvalitetsbevidst blikkenslager?​

Vi tilbyder nye tagrender, udskiftning af tagrender og montering af tagrender

Trænger dine tagrender til en udskiftning? Så står vi klar til at hjælpe. Hos Ebling's Blikkenslagerforretning ved vi hvor vigtigt det er at have velfungerende tagrender og nedløbsrør og vi kan derfor være behjælpelige med nye tagrender, samt udskiftning- og montering af tagrender.

Defekte rør og render kan føre til alvorlige og kostbare vandskader på dit hus. For at undgå disse skader er det nødvendigt enten at foretage reparation af tagrender eller en komplet udskiftning.

Vi hjælper dig, uanset om du kommer fra Højbjerg, Viby J, Skanderborg, Århus eller omegn.

Nye tagrender og nedløbsrør

Vi står altid klar med kompetent rådgivning og vejledning, når du skal have nye tagrender og nedløbsrør. Vi udfører både reparation, udskiftning og opsætning af tagrender i kobber og zink alt afhængigt af dine ønsker og behov. Dermed får du en løsning, der er skræddersyet til lige præcis dit hus, og med valg af materiale og mærke kan du sikre dig en unik løsning.

For at skabe et så æstetisk udtryk som muligt vurderer vi selvfølgelig, hvorvidt det er kobbertagrender eller zinktagrender, der passer bedst til netop dit hus.

​​

Få en pris på udskiftning af tagrender og montering af tagrender i dag

Vil du gerne have efterset dine zinktagrender eller kobbertagrender og nedløb, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning af tagrender og montering af tagrender, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på e-mail ebling@blikvaerkstedet.dk eller på telefon 28 14 98 58. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmainfo:

Ebling's Blikkenslagerforretning

CVR: 31327032

​​​Kontakt:

Telefon: 28 14 98 58

E-mail: ebling@blikvaerkstedet.dk