Murafdækning

Skiferarbejde

Kviste i zink og kobber

Inddækninger i zink og kobber

Alt blikarbejde udføres

Inddækning

Inddækning af vinduer

Facaderenovering

Skal du bruge en kvalitetsbevidst blikkenslager?​

Facadebeklædning, facaderenovering og skifer-facade tilbydes

Synes du, at facaden på dit hus trænger til et nyt udseende? Så kan vores blikkenslager være behjælpelige med alt arbejde inden for facadebeklædning og facaderenovering. 

Vi er beliggende i Højbjerg, men vores erfarne og professionelle blikkenslager, står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Århus, Viby J, Skanderborg eller omegn.

Montering af skifer facade og andre typer facadebeklædning

Ved facadebeklædning og facaderenovering, kan vi blandt andet tilbyde skifer-facade, samt flere forskellige typer materiale såsom zink, stål, Aluminium og Kobber. Det er muligt for os at skaffe alle materialer hjem inden for disse kategorier, således at det er muligt for dig at sætte dit helt eget præg på, hvordan du ønsker at den nye facadebeklædning skal se ud.

Inden du indgår et samarbejde med os i forbindelse med facaderenovering eller din nye skifer-facade, kommer vi meget gerne ud og ser nærmere på huset. Her vil vi sammen med dig gennemgå de forskellige aspekter af renovering af facade, sådan at vi kan være sikre på, at begge parter er indforståede med de forskellige præmisser, så der ikke opstår misforståelser undervejs.

Vi lytter til dine ønsker, og vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig, så du får lige netop det produkt, du ønsker.

Hvad koster facaderenovering?

Prisen på renovering af facade er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Faktorer der kan påvirke prisen er:

  • Valg af materialer
  • Kvadratmeter

Dog kan du være sikker på, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris her hos os.​

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til facaderenovering, facadebeklædning eller skifer-facade, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive dig og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen Ring til os på telefon 28 14 98 58. Du kan også skrive til e-mail ebling@blikvaerkstedet.dk eller udfylde kontaktformularen herunder. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Firmainfo:

Ebling's Blikkenslagerforretning

CVR: 31327032

​​​Kontakt:

Telefon: 28 14 98 58

E-mail: ebling@blikvaerkstedet.dk