Facadebeklædning, facaderenovering og skifer-facade tilbydes

Synes du, at facaden på dit hus trænger til et nyt udseende? 

Så er du kommet det helt rigtige sted! Hos Ebling's Blikkenslagerforretning ApS er vi behjælpelige med alt arbejde inden for facadebeklædning og facaderenovering. 

Vi er beliggende i Højbjerg, men vores erfarne og professionelle blikkenslager, står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du befinder dig i Århus, Viby J, Skanderborg eller omegn.

Montering af skifer facade og andre typer facadebeklædning

Ved facadebeklædning og facaderenovering, kan vi blandt andet tilbyde skifer-facade, samt flere forskellige typer materiale såsom zink, stål, Aluminium og Kobber. 

Det er muligt for os at skaffe alle materialer hjem inden for disse kategorier, således at det er muligt for dig at sætte dit helt eget præg på, hvordan du ønsker at den nye facadebeklædning skal se ud.

Inden du indgår et samarbejde med os i forbindelse med facaderenovering eller din nye skifer-facade, kommer vi meget gerne ud og ser nærmere på huset. 

Her vil vi sammen med dig gennemgå de forskellige aspekter af renovering af facade, sådan at vi kan være sikre på, at begge parter er indforståede med de forskellige præmisser, så der ikke opstår misforståelser undervejs.

Vi lytter til dine ønsker, og vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig, så du får lige netop det produkt, du ønsker.

Hvad koster facaderenovering?

Prisen på renovering af facade er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Faktorer der kan påvirke prisen er:

  • Valg af materialer
  • Kvadratmeter

Dog kan du være sikker på, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris her hos os.​

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til facaderenovering, facadebeklædning eller skiferfacade, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive dig og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Har du spørgsmål til vores andre ydelser såsom nye tagrender, reparation af kobbertag eller noget helt tredje, er du også meget velkommen til at kontakte os.


Ring til os på telefon 28 14 98 58. Du kan også skrive til e-mail ebling@blikvaerkstedet.dk eller udfylde kontaktformularen herunder. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+30 års erfaring

Mange års erfaring med blikkenslagerarbejde til både private og industrikunder.

+Seriøse håndværkere

Vi tilbyder flotte og energirigtige løsninger med lave vedligeholdelsesomkostninger.

+ Attraktive priser

Vores arbejde er altid professionelt, effektivt og i en god kvalitet.

Lidt om os/vi støtter

Adresseoplysninger

Afdeling 1:

Blikværkstedet ApS 

Michael Drewsensvej 23, 8270 Højbjerg

Klik her for rutevejledning

Afdeling 2:

Blikværkstedet ApS

Drammelsbækvej 21

Over Randlev

8300 Odder

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 26 99 22 80

E-mail: mogens@blikvaerkstedet.dk

​CVR: 31327032

Vil du ringes op?

Lad os kontakte dig, så vi kan hjælpe dig med dine ønsker.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt